post

Bekymret med att frakta utrikes

Airplane

Vi har tidigare varit inne på det här med transport och frakt. Här kommer lite nya tips med fokus på frakt från utlandet med flyg.

Många företag som distribuerar motordelar och andra biltillbehör är hemmahörande i bilens födelseland USA. Bra om man bor i Nordamerika, mindre behändigt om man som vi, är verksamma i Europa.

Det är lätt att ha fördomar om att frakta från långa avstånd. ”Det blir ändå bara taget i tullen” eller ”Nej det är alldeles för dyrt. Vet du vad flygbränsle kostar?” är åsikter vi ofta hör. Men det är inte alls så i de flesta fallen. Tar vi flygfrakt som exempel så är det smidigare än man tror.

Det finns fraktbolag som specialiserar sig på flygfrakt. Ett sånt företag är AR Forwarding som sysslar mycket med flygfrakt. De har lyckats utnyttja fördelarna med flygfrakt genom att kombinera tiden man tjänar vid flygfrakt med den kostnadseffektivitet som det innebär.

Vi har flera gånger beställt reservdelar som varit ganska stora och otympliga via annonser i Staterna. Det har aldrig krånglat, utan AR Forwarding har varit proffesionella från första kontakt med kundtjänsten till leveransen vid dörren. Vi har bara positivt att säga om det företaget.

Fördelen med flygfrakt hos det här företaget är att de erbjuder speciallösningar för varje kund för att vi som kunder ska få den bästa möjliga servicen och priset för just våra ändamål. Hela processen sköts av dem och man kan bara luta sig tillbaka och vänta på sina grejer.

Meka lugnt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *